Okategoriserade

Börja tro mer på att jag kan

Godmorgon.

Usch och fy satan vad trött jag är idag. Vaknade redan vid klockan 7 imorse och hade tänkt sova en stund till men naturligtvis så gickdet inte. Sitter just nu ute i Macksta hos pappa iallafall och har just käkat lite frukost som bestod av rabarberkräm och melon samt en kopp kaffe. Planerna för dagen ser ut som så att jag måste se till att bli klar med det sista diplomet för betygens sätts denna vecka så måste bli klar idag med det, dock så har jag verkligen ingen ork men det måste göras.

Gårdagen bestod av först skola och sedan åkte jag och pappa iväg och handlade och därefter blev det gym och bara allmänt chill hemma. Jag hade ju tänkt att jag skulle ut hit till pappa redan igår men jag var så trött efter gymmet så det blev inte av helt enkelt.

Igår så fick jag även veta mina betyg i kurserna psykiatri och hälsopedagogik och en sak som jag kan bli lite less på över mig själv är att jag inte tror att jag kan någonting. Som slutbetyg i dessa kurser fick jag nu C varav att jag kunde ha fått högre om jag hade pratat mera på lektionerna, läraren var helnöjd över mina inlämningar och sa att jag gör jätte fina och bra arbeten och det måste jag verkligen ta till mig. Jag har på tok för lätt att inte tro att jag kan någonting och det måste jag verkligen jobba på för jag kan ju om jag vill.