Okategoriserade

Det är inte bra just nu

Klockan är halv2 på natten och jag kan inte sova. Jag är visserligen helt utmattad med både huvudvärk och tårar som inte kan sluta rinna, ändå trotts detta kan jag inte somna.

Som ni säkert förstår har kvällen verkligen inte vart den bästa för mig då jag fick ta en hel del skit ikväll från en persons som jag trodde brydde sig om mig men som tyvärr visade en helt annan sida av sig själv ikväll. Jag trodde verkligen aldrig att denhär personen kunde vara så elak mot mig och såra mig så mycket som hen verkligen gjorde och även kalla mig saker så som, äcklig, barnunge, mongo med mera. Som tur var kunde jag fly hem till Joel ett tag och bara få snacka av mig och även slippa vara ensam i några timmar vilket var till väldigt stor hjälp och jag är så sjukt tacksam för att han alltid finns där för mig.

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva just nu men ville bara att ni skulle få en lite update iallafall om mitt mående just nu och jag ber om ursäkt redan nu om jag verkar lite deppig dom närmsta dagarna, jag behöver bara lite kärlek just nu………..