Okategoriserade

Stänger in mig

Hej på er.

10 i 1 är klockan och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag har verkligen ingen ork till att varken äta eller gå upp då jag känner mig mentalt utmattad idag från gårdagens händelse. Humöret är verkligen inte alls på topp just nu och jag önskar typ helst av allt att jag bara kunde få sova i flera dagar. En sak som jag tycker kan vara lite läskigt är hur lätt jag har för att stänga in mig själv och koppla bort vilket är på både ont och gott, på ett sätt dåligt för när man är ledsen ska man ju helst inte vara själv och speciellt inte jag med ätstörning men så på ett annat sätt kan också vara bra att bara vara med sig själv och koppla bort omvärlden ett tag och om inte annat kan det vara väldigt skönt att vara själv så länge man inte isolerar sig för länge. 

Hoppas iallafall att ni alla har en fin fredag, sköt om er.♥️