Okategoriserade

En söndag som denna

Hej på er!

Hoppas att ni alla har en super fin söndag och att ni kan få njuta av det fina vädret. Jag har faktiskt inte lyckats ta nig upp ur sängen än även fast klockan snart är 3 haha. Jag har bara legat här ända sen jag vaknade vid klockan tio imorse och glott youtube och bara njutit av dagen. 

Igår när jag km hem igen ifrån Gävle så var jag ju lite osäker på hur min kväll skulle bli men vad som hände var att jag mötte upp L och A under kvällen och hade tjejgäng med dom på stan. Det var ju so sagt yran igår också så vi gick en vända på stan och var även in på både Harrys och Olerys där vi satt och drack lite och bara socialiserade oss allmänt och jag tror klockan var runt tolv när jag kom hem igen och då var det bara duschen och sedan sängen som gällde för jag frös så himla mycket haha. Kul var det iallafall!

Nu hur som haver så ska jag väl kanske försöka ta mig upp ur sängen, börjar bli lite hungrig så mat är väl något som jag bör få i mig först och främst sen kanske jag ska dra igång en tvättmaskin och dammsuga, kanske måste gå och handla någonting också sen blir det gymmet senare ikväll. Puss♥️