Okategoriserade

Börja gräva på djupet

Godmorgon på er!

Klockan är snart 05 och jag ska strax försöka somna om igen. Jag vak ade vid klockan 2 inatt och har inte kunnat somna om sen dess vilket är lite märkligt för jag är super trött efter gårdagen då jag dels umgicks med klasskamraterna A och T samt att det blev en spontanare till Västerås för att delta i Vårråset på kvällen vilket var väldigt roligt men samtidigt väldigt jobbigt för jag hade håll genom hela loppet haha men hade det super mysigt ändå med underbara människor. När vi sen var tillbaka i Köping så var det bara för mig att ta mig ut mot pappa då jag skulle hämta hem min syster hundar som jag ska vara hundvakt till i några dagar och väl hemma sedan så blev det bara sängen för min del.

Så det var gårdagen och om vi ska titta på dagens planer så ser dom ut som så att jag först nu ska försöka sova ett tag sen vid klockan 9 ska jag till Sjömans där hela klassen ska mötas på lite frukost för att ha som en egen liten avslutning inför sommaren, därefter blir det nog till att gå hem igen till vovvarna om jag inte smiter ner till gymmet en snabb sväng för sedan vid klockan 1 ska jag träffa min psykolog för första gången vi,net jag är lite nervös över om jag ska vara ärlig men så vet jag ju också att det är bra för mig att komma till någon som kan lyssna och kanske även gräva lite på djupet med mig om mitt mående.

Hoppas hur som haver att ni alla får en riktigt fin dag, puss♥️