Okategoriserade

Hoppas jag orkar

Hej på er!

Helvete vad den här dagen har flugit iväg snabbt, det känns som att jag nyss vaknade och nu är klockan snart lunch haha. Igår så blev det inget inlägg tyvärr för jag var upptagen henom hela dagen och jag var även helt slut i både kropp och själ så jag kände att jag bara behövde få en dag off ifrån bloggen. Helgen har iallafall vart bra och full med roligheter. I lördags var det ju fotbollsmatch i Stockholm där Sverige spelade mot Danmark, en helt okej match men tyvärr så blev det oavgjort men kul ändå att få komma iväg och umgås med familjen. Sen har vi gårdagen som bestod av att jag dels var hundvakt sen umgicks jag och Joel nästan hela dagen, vi tog både en promenad samt åkte iväg och badade vilket var super kul. På kvällen sen så gick jag ut med hundarna till Macksta och umgicks med hela familjen som var där och käkade pizza och sedan när jag kom hem igen blev det bara sängen för min del.

Så det var lite kort om hur min helg har varit, idag ska jag nog bara ta det lugnt hemma hos pappa. Ska ta mig en kopp kaffe tror jag och sätta mig i solen en stund sen hoppas jag att jag orkar ta mig ner till gymmet ikväll, har inte gymmat på flera dagar nu igen för jag inte har haft någon energi.

Hoppas att ni alla har en fin måndag iallafall, puss♥️