Okategoriserade

Brustet hjärta

Hej alla fina!

Hopppas allting är fint med er denna soliga lördag och att ni är ute och njuter av det fina vädret. Själv så halvligger jag just nu på soffan hemma hos pappa och känner mig inte alls nå pigg idag då jag dels var vaken ganska sent inatt men också för att jag har huvudvärk. Jag har haft en riktigt dålig vecka när det kommer till sömnen och jag skulle verkligen behöva sova ut, dock är det inte det lättaste tyvärr när man har dels ångest och även ett brustet hjärta på det. Det blir lätt att man tappar sig själv då. Idag när jag vaknade vid 9 tiden iallafall så packade jag bara väskan direkt sen cyklade jag genast ut till pappa, när jag sedan kom hem till honom så åkte han och jag upp en vända till Kolsva och därefter åkte vi bara hem igen och sen dess har jag bara legat på soffan och tagit de lugnt.

Men om vi ska se över lite vad som hände igår då. Gårdagen spenderades hemma hos pappa till stor del och det blev faktiskt en riktigt mysig dag då dels mina grannar kom ut och fikade med oss och sedan mot kvällen så cyklade far och jag nervpåfrestande stan och käkade och jag tog mig även ett pass på gymmet samt att jag hamnade på en firmafest senare på kvällen för Volvo haha, en super mysig dag iallafall.

Nu ska jag hur som haver ta mig en kopp kaffe och fortsätta med att ta det lugnt så hoppas jag på att huvudvärken går över snart, puss♥️