Okategoriserade

Tappa bort mig

Godmorgon på er ifrån Göteborg!

Jag har nyss sagt hejdå till Flisan som gått iväg till jobbet och jag vet faktiskt inte helt vad jag ska göra just nu. Jag hade först tänkt att vara lite spontan av mig och upptäcka Götet helt själv idag men känns lite tidigt än för att göra det så jag tänkte att vid lunch ska jag försöka ta mig ut. Bilresan igår gick iallafall bra och Joel och jag åkte ifrån Köping vid halv 5 och var framme här i Göteborg vid 9 tiden och jag var väldigt väldigt trött när vi kom fram så det blev nästan bara till att gå och lägga sig direkt haha.

Jag får väl se lite helt enkelt hur dagen utspelar sig, det vore kul att glida runt lite själv och kolla men jag vet inte riktigt om jag vågar haha, det kan bli svårt för Joel och Felicia att hitta mig sen när dom slutar isåfall om det är så att jag tappar bort mig haha.

Hoppas iallafall att ni har en fin tisdag så hörs vi sen, puss♥️