Okategoriserade

Är mitt eget sällskap

Hej på er!

Hoppas allt är fint med er. Jag sitter just nu på Espresso inne på Nordstan och avnjuter en latte för mig själv. Idag är det hemfärd igen som gäller tillbaka till Köping men inte förns efter 4 när Joel är klar med sin kurs så det blir sent innan vi är hemma ikväll men men. 😄

Igår var en riktig kanondag här i Göteborg iallafall även fast jag var ensam större delen av dagen. Jag gick en sväng på Universeum och gick även runt på stan och kollade lite. På kvällen sen så umgicks jag med Felicia och Joel och vi var även in en sväng här på Nordstan och senare på kvällen så käkade vi samt drack på hotellet, vi åktenäven en helt meningslös båttur i 9 minuter haha. Annars hände det inte så jätte mycket mera men det var en helt grym dag ialkafall. 😃

Nu ska jag som sagt dricka min latte och bara ta det lugnt sen får ja se va jag hittar på, har ju några timmar att fördriva haha.