Okategoriserade

Kladdigt inlägg

Fyyyy vad trött jag är idag. Känns som att jag bara blir tröttare och tröttare för varje dag som går just nu och jag måste nästan kämpar ör att hålla mig vaken just nu.

Godmorgon på er alla fina förresten, hoppas att ni har en fin lördag, som ni säkert förstår så mår jag inte sådär jätte bra just nu haha. Imorse kom pappa och plingade på dörren redan vid klockan tio då han skulle skanna något papper som han skulle ha så han behövde låna min skrivare så det var bara till för mig attnkliva upp och hjälpa honom med det. När vi sen var klara så åkte vi upp till Kolsva för att mata min systers kan8n då hon och hennes familj inte är hemma just nu, dom är nämligen utomlands dom lyllosana så därav anledningen till att vi åkte dit. Sedan åkte vi ba4a hem igen och nu ligger jag här på soffan och försöker som sagt hålla mig vaken.

Igår så var jag och pappa ut och käkade samt att jag träffade N en snabb sväng, vi hade inte sätts på jätte länge så det var kul att träffa henne igen och få lite update om varandras liv, när jag sedan kom hem igen så skrev J till mig och frågade mig om jag ville vara barnvakt vi,met jag naturligtvis ville då jag endå bara var hemma och hade tråkigt så det blev till att gå hem t8ll J, vara barnvakt ett tag och sen var jag hemma igen runt klockan 12 och då blev det bara sängen för min del.

Idag får jag se vad s9m händer, har sån jäkla träningsvärk just nu också så he”a kroppen är öm men jag ska hur som haver ta mig ner till gymmet senare ikväll sen om det händer nå mera idag får jag se.

Förlåt för det kladdiga inlägget, puss♥️