Okategoriserade

En fråga som berör

Godmorgon på er.

Jag har nyss kommit ut till pappa och ska snart ta mig första koppen kaffe så att jag blir människa igen. Idag vaknade jag redan vid 9 tiden men låg och drog mig i sängen ett bra tag innan jag tog tag i mig själv och gick upp ur sängen. Gårdagen blev ganska lång och jag tror klockan var närmare 02 innan jag äntligen lyckades somna så att jag var vaken redan vid 9 imorse de trodde jag inte, fast de klart att det var ganska skönt att vak a i någorlunda god tid iallafall. 

Jag fick en fråga imorse som berörde mig ganska mycket och den handlade om killen jag dejtade för ett tag sedan, frågan som jag fick löd ”hur kan inte killen du dejtade ångra sig att han dumpade dig?” Om jag ska vara helt ärlig så viste jag inte riktigt vad jag skulle svara på den frågan då det är ett ganska känsligt ämne för mig för jag verkligen tyckte om honom men saken är den att det inte bara är utseende som spelar roll i ett förhållande, jag vet ju om att jag blivit ganska ”rippad” på senaste tiden men personkemin ska också stämma överens och man ska kunna lyssna på varandra. Om det hade vart så att bara utseende spelade roll i ett förhållande så hade jag inte vart singel just nu men utseende är inte allt och jag är hellre singel tills jag hittar en kille som verkligen tycker om mig för den jag är istället för att jag är med någon bara för att slippa vara singel.