Okategoriserade

Blev blod överallt

Hej på er!

Hoppas allt är fint med er denna onsdag. Jag sitter just nu *som vanligt* hemma hos pappa i hans soffa och dricker kaffe och bara tar det så lugnt som jag kan just nu. Min morgon har verkligen inte varit den bästa då jag dels bara sovit i 3 timmar inatt sen så hade jag också oturen till att gå omkull med cykeln imorse när jag skulle cykla hit så nu är jag helt sönderslagen och ser ut som att jag vart med i en rikrig fight haha, det var till o me så illa så att jag vart tvungen att sätta mig på golvet och pappa fick tvätta av mig när jag kom hem till honom för jag häll på att svimma då jag dels inte hade ätit och sen för att jag tål inte att se mitt egna blod när det blir i stora mängder.

Igår så skrev jag ju inget inlägg och det var för att jag dels inte gjorde så mycket annat än att var hemma och en vända på gymmet men också för att jag bara behövde vara för mig själv utan att ha massa press om att behöva skriva vilket var väldigt skönt för jag behöver sånna dagar ibland, bara få vara i mitt eget sällskap och umgås med mig själv. Men om vi ska backa bandet ännu lite till så i måndags kväll så umgicks jag med Joel vilket var super mysigt, var var iväg och handlade och sedan lagade J kvällsmat till oss vilket verkligen var dunder. Jag tycker det är så himla skönt att man kan ha en killkompis som man verkligen kan vara sig själv med och som man klickar så oerhört bra med, J har verkligen blivit en av mina närmsta vänner under dom senaste månaderna och jag vet typ inte vad jag skulle göra utan honom haha.

Men så åter till dagen, idag ska jag vara här ute hos pappa sen har jag faktiskt en super mysig nyhet till er sen som jag hållit lite på ett tag nu men känner att det kan va läge att berätta om, annars förutom det blir det nog bara gymmet idag.♥️