Okategoriserade

Ny familjemedlem

Gokväll på er.

Jag sitter just nu hemma hos J och är barnvakt/ hundvakt en stund här på kvällen. Dagen har vart lugn för min del och jag har inte alls haft mycket för mig, jag åkte endast iväg och handlade en sväng med J samt att jag blev barnvakt nu under kvällen, förutom det blev det bara en dag hemma hos pappa.

Hade tänkt att jag skulle visa upp min nya familjemedlem för er, en liten ragdoll/perser blandning som kommer hem till mig om 3 veckor. Jag vet dock ännu i te vad jag ska kalla henne men jag har funderad på lite olika namn så som Troja, Lawa, Lux och Akela men tycker det är riktigt svårt att komma på. Förmodligen så kommer jag i te kunna bestämma mig förens jag får hem henne haha.

Nu ska jag iallafall som sagt vara barnvakt sen blir det gymmet efter det, hoppas att ni alla har en fin kväll, puss♥️