Okategoriserade

Med människor som betyder mycket

Godmorgon på er!

Lördag idag och jag hoppas att ni alla hade en fin midsommar igår. Idag när jag vaknade så drog jag bara på mig kläderna och cyklade direkt ut till pappa och sen dess har jag bara legat här på soffan och tagit det lugnt samt druckit kaffe haha. Gårdagens kväll spenderades hemma hos kära syster i Kolsva där far och jag blev bjudna på middag vi,let var super mysigt och när jag sedan kom hem igen så dansade jag iväg till gymmet där det vankades ett ryggpass och ni kan ju tro att jag har träningsvärk idag haha. När jag sedan kom hem igen så tog jag bara en dusch och sedan la jag mig i sängen, när klockan sen började närma sig 01 skrev J till mig då han ville mötas och prata lite så det var bara till att kliva upp ur sängen och dra mot stan för att möta honom och ta en promenad och när jag sedan var hemma vid halv 2 igen så gick jag bara och la mig direkt. Det blev en väldigt bra midsommar för min del även fast jag inte var sådär super taggad iför den, fick umgås med människor som betyder mycket för mig vilket är guld värt.

Nu ska jag strax ta mig någonting att äta sen blir det soffläge för min del sen får vi ju inte glömma att det är fotboll vid klockan2 haha, puss♥️