Okategoriserade

Hålls inne

Hej på er!

Usch och fy, idag var jag verkligen inte alls redo för att gå upp känner jag. Jag hade lätt kunnat ligga kvar i sängen i ex antal timmar men tyvärr så kallade tvätt och städdag för min del så det var bara till att gå upp och sätta igång. Det blir nog bara en mysdag hemma för min del idag, kanske slår på någon bra serie eller någonting och myser ner mig i sängen med Iris. Iris är för övrigt inte det gladaste just nu då jag har satt för nätet på balkongen så att hon inte kan ta sig ut längre så hon är rätt ledsen just nu men jag vill verkligen inte att hon ska vara ute då det är så lätt hänt att det kan hända något så nu är det tyvärr slut med utevistelse för hennes del.

Nu ska jag snart ta mig någonting att äta sen hänga klart tvätten, hoppas att ni alla har en fin söndag, puss♥️