Okategoriserade

Tog tag i mig själv

Hej alla fina!

Jag sitter just nu ute hos pappa och dricker första koppen kaffe för dagen och bara tar det lugnt. Idag vaknade jag vid tio tiden och strax därefter kom Joel och hämtade mig och drog med mig till garaget där vi satt och umgicks lite med M och efter det körde Joel mig hit till pappa.

Igår var det en ganska smockad dag för min del, det blev dels Västerås med pappa på morgonen och jag tog äntligen tag i mig själv och införskaffade mig lite nya kläder, jag har inte köpt kläder på sååå länge så kände att jag kunde unna mig själv lite, dock blev det inte så mycket men kul ändå att få in lite nytt i garderoben. Efter Västerås så drog Joel med mig till Västerkvarn där det var bilutställning och sedan när vi rullade hem så stannade vi och käkade pizza och senare så blev jag assisterande barnvakt ett tag. När barnvaktstiden sen var slut så drog jag mot gymmet och sedan skrev Joel att vi skulle mot Västerås igen då det var street race på kvällen, så det blev mot Västerås igen och kolla på det ch jag tror klockan var runt halv 1 innan vi var hemma igen och då kan ni ju tro att jag var trött haha.

Så det var vad som hände igår, en som sagt ganska full dag men jag tycker det är kul när det händer mycket om dagarna så. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen slänga mig i soffan och glo på tv ett tag sen kommer Joel och hämtar mig då vi ska grilla med några andra. Hoppas att n8 alla har en fin helg, puss♥️