Okategoriserade

Blir en mysdag

Hej på er!

Jag är just nu ute hos pappa ch har nyligen dukat upp ett helt lass med massa gott som jag snart ska börja avnjuta medans jag ska kolla på film. Idag blir det bara en mysdag för min del då jag dels är väldigt trött och även för att det är ganska halvtaskigt väder ute.. imorse ringde pappa mig redan vid klockan 9 och väckte mig för att vi skulle åka och handla och jag ska inte ljuga, jag hade lätt kunnat sova några timmar till om det hade varit så haha. Igår blev jag även hundvakt då Joel skulle iväg och jag hade endå inge bättre för mig så Lilo fick stanna över natten så kom Joel ch hämtade henne nu här vid lunch samt körde ut mig hit till pappa.

Jag får se om jag ens orkar med gymmet idag, så som det känns nu så är det väldigt tveksamt men förhoppningsvis blir jag snart piggare när jag fått i mig lite kaffe haha. Hoppas att ni alla har en fin tisdag, puss♥️