Okategoriserade

Hög på livet

Hej på er alla fina!

Jag har just kommit ut till min käre far efter att ha vart iväg och käkat frukost tillsammans med Joel på stenugns. Igår så blev det en ganska händelserik dag då jag dels följde med pappa till Kolsva för att hälsa på min kära syster och hennes familj och senare på kvällen käkade han och jag och därefter drog jag till gymmet, men kvällen slutade inte där då jag fick förfrågan om jag ville med till Malmön och bada runt 9 på kvällen och det tackar man ju inte nej till direkt. Så det blev Malmön och bad och sedan käkade vi donken innan vi drog hem igen. En super mysig dag och en bra dag om inte annat, önskar verkligen varje dag kunde vara så så att man kunde få slippa tänka så mycket på annat och istället bara få känna sig hög på livet.🌸

Planerna för idag iallafall är att jag ska nu vänta på att Joel hör av sig sen ska han ch jag skruva lite motorcykel sen får vi se vad som händer, någonting kul hittar vi säkert på haha. Hoppas ni alla har en fin onsdag, puss♥️