Okategoriserade

My mesh Lio

Här har vi lite bättre bilder på min nya klocka ifrån Mockberg, vad tycker ni?😁 

Her name is Lio. A watch that matches perfectly with your casual and sporty wear. This is the watch you can’t miss.

Strap: Mesh steel strap

Strap Color: Black

Dial Color: Black Mesh

Diameter: 34 mm

Length: 220 mm

Width: 13 mm
Movement: Miyota Super 2035
Water resistance: 3 ATM

Sitter hemma hos pappa just nu hur som haver och ska snart åka ner på stan och käka tillsammans med far och Ella och efter det ska jag iväg och träffa lite kompisar. Jag har egentligen inte hunnit göra så mycket dag, Joel jag Joanna och Ella var iväg och badade en sväng här under eftermiddagen sen kom jag bara hem till pappa och tog mig en dusch,det är typ det enda ja har hunnit med idag haha. 

Hoppas iallafall att ni alla har en fin kväll, puss♥️