Okategoriserade

Bra kväll

Godmorgon på er!

Jag sitter just nu i en skåpbil av alla ställen mitt i Arboga och åker med Joel medans han jobbar haha. Anledningen till att jag åker med och inte är hemma och sover som jag kanske borde eftersom att jag inte sovit någonting inatt är för att jag fels är lite orolig av mig men också för att jag hur konstigt det än låter inte vill sova just nu, sen tycker jag om att åka bil och lyssna på musikhaha.

Gårdagskvällen var riktigt bra, det blev dels en sväng till Västerås och kolla lite bilar samt en tripp ut till Malmön och klockan tror jag hann bli runt 00 innan vi var hemma igen.

Idag ser planen ut som så att jag ska åka med J nu medans han jobbar sen ska jag hen och duscha, kanske hinna sova en stund sen blir det fotboll vid Harrys med polarna vilket jag tror kan bli hur grymt som helst.😄

Hoppas att ni alla har en fin lördag, puss❤️