Okategoriserade

Så spontant

Hej på er!

Hoppas allt är fint med er och att ni har haft en fin helg. Jag sitter just nu i bilen påväg hem från Gävle just nu och är super trött haha. Min helg har varit super bra och jag har haft riktiga äventyr haha. I lördags så hängde jag med Joel och gänget nere på Olerys och kollade fotbollen samt käkade och efter det bestämde killarna att dra iväg helt spontant mot Norrtälje för att se Odz så vid halv 8 rullade bilen mot Norrtälje där de vart fullt ös vilket var super kul, det enda som var lite jobbigt var väll att vi var tvungna att sova i bilen efter men det var iallafall kul, spontant och bra haha. När vi sen vaknade vid 07 och började åka hem igen mot Köping så var jag rätt bakis och rätt trött, att jag sen skulle hem och göra mig iordning för Gävle var ganska tungt för jag ville inge hellre än att få lägga mig i sängen men samtidigt ville ja så gärna följa med då min systerdotter fyllde 5. Så det bl3v bara hem, duscha och sen kom pappa och hämtade mig så rullade vi mot Gävle där vi som sagt firade systerdotter, umgicks med släkten och hade det bara super mysigt.

Så nu är vi hur som haver är vi påväg hem och jag tror nog att det blir till att ta sig en dusch sen sängen med en bra film sen när vi väl är hemma sen får jag se vad som händer, träffar säkert Joel senare skulle jag tro eller om det bara blir en mysdag hemma, skulle behöva hinna till gymmet också då jag inte vart där på snart 3 dagar haha..❤️