Okategoriserade

En tårfylld natt

Klockan är just nu 1 på natten och jag har just borstat tänderna och ska snart sätta på en film och försöka sova. Kvällen var riktigt mysig med grillning hemma hos kompisarna men när kvällen började närma sig sitt slut och det var dags att åka hem igen så var jag tyvärr väldigt ledsen och besviken. Ni som följt min blogg ett tag vet om att jag alltid försöker vara så öppen som möjligt av mi* när det kommer till min vardag och mitt mående, jag är inte rädd för att visa att jag mår dåligt och tycker inte att det är någonting man ska skämmas över heller. Men för att dra det lite kort så att ni hänger med någorlunda så komen väldigt viktig person tillbaka in i mitt liv, en person som jag gråtit över och somjag saknat i över en månads tid, en person som knäckte mig totalt och satte ärr på mig. Denna person kom iallafall tillbaka till mig i lördags och gav mig förhoppningar, förhoppningar om att det kanske kunde bli vi igen och förhoppningar om att jag kunde få träffa den här personen väldigt snart igen, dock så blev det inte så då denne person helt utan förvarning försvann ikväll igen och lämnade mig med massa frågetecken och även en hel del upprivna sår då jag verkligen saknar den här personen.

Så nu hur som haver har jag setat hemma och varit riktigt ledsen i några timmar men ska som sagt slå igång en film nu så ja kanske slipper vara ledsen. Hoppas allt är bra med er, puss❤️