Okategoriserade

De kommer bli bra

Hej på er.

Sitter just nu ute hos pappa och ska snart cykla hem men ville få iväg detta inlägg innan. Idag när jag vaknade vid 9 tiden så kände jag mig rätt slut i huvet efter natten men efter att ha kommit ut till pappa och ätit lite frukost så blev jag lite piggare. Jag plockade lite jordgubbar till mig och Ella som har sovit här ute i några dagar så vi satt och kollade youtube och hade en riktig mysfrukost tillsammans. När klockan sen började närma sig tolv så kom Joel och hämtade mig och vi åkte iväg ch tog en fika samt åkte och handlade lite smått och gott, jag träffade även finaste N som frågade om jag ville med på Olerys ikväll och det tackade jag ju naturligtvis inte nej till så ikväll blir det fotboll tillsammans med massa trevligt folk samt lite god mat på det. Jag känner väll att det är just vad jag behöver just nu, bara få omge mig bland massa människor och inte bara vara hemma och deppa för visst att jag är ledsen just nu men det kommer bli bra, jag måste bara få lite tid att läka.♥️

(Det är okej att vara ledsen)