Okategoriserade

Antagen

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, jag sitter just nu ute hos pappa tillsammans med lite släktingar och ska snart äta lite grillat och bara ha de allmänt bra. Idag har jag umgåtts med Joel hela dagen och vi har haft fullt upp hela dagen med massa skoj, dock så orkar jag tyvärr inte rabbla upp allt som vi gjort men kul har vi haft det iallafall.

Gårdagens kväll var riktigt mysigt och jag träffade finaste N och lite annat fint folk som jag käkade med nere på Olerys samt såg fotbollen med, dock blev det ganska sent så jag var rätt trött när jag kom hem men de var det värt för jag hade det så himla mysigt. En annan rolig sak var att jag blev antagen till akutsjukvård som jag ska läsa i höst vilket jag verkligenser fram emot, tror att set kan bli riktigt kul faktiskt men det kommer nog bli en riktig utmaning skulle jag tro haha.

Nu ska jag som sagt äta med familjen sen får jag se vad som händer efter det, hoppas iallafall att ni alla har en fin kväll så hörs vi imorn♥️