Okategoriserade

Jag önskar

Hej på er!

Hoppas att ni alla har en fin helg.. Jag har just duschat och sitter och väntar på att Joel ska höra av sig så att vi kan dra iväg och käka lite frukost/lunch och efter det ska jag möta upp familjen klockan 2 för lite minigolf.

Jag har ju inte skrivit nå sen i förrgår och anledningen till det är att jag 8nte mått sådär jätte bra om jag ska vara ärlig. Jag har känt mig så himla trött och slö och det blir inte bättre när man har problem med maten. Men ii torsdags så var det iallafall middag med familjen och igår så var jag med Nathalie och hade liten myskväll med henne vilket var super mysigt. Jag önskar att jag hade lite mer att skriva om men det har inte hänt någonting mer tyvärr haha.

Nu ska jag som sagt bara vänta på Joel sen ska vi käka lite, puss♥️