Okategoriserade

Jag skulle helst

Hej på er!

Söndag idag och jag har nästan bara vart hemma hela dagen och tagit det lugnt. Det är fortfarande regnigt och trotts att det behövs så kan jag inte rå för att jag tycker att det är lite trist då jag helst av allt skulle vilja ligga på stranden nu och bara få lite sol på mig.

Middagen med far igår gick som förväntat, hade det super mysigt och maten blev jätte god. Jag gjorde gryta på renskav och grytbitar samt kantareller och champinjoner och trots mina dåliga skills i köket så blev det som sagt riktigt bra och efter att vi hade ätit så fikade vi samt drack kaffe och när far sedan hade åkt hem så gick jag till gymmet. Jag hade tänkt att lägga upp bilderna från middagen i detta inlägg med min laddare till min kamera är nog kvar ute hos far så jag får helt enkelt visa er dom senare.

Nu ska jag hur som haver strax bege mig mot gymmet sen hem och duscha och bara slöa framför tvn, imorgon får jag och Iris förhoppningsvis hem vår nya familjemedlem om hon går igenom besiktningen. Jag ska berätta mer om henne i nästa inlägg hade jag tänkt. Hoppas att ni alla har en fin söndag iallafall och en bra kväll. Puss♥️