Okategoriserade

IDAG FÅR JAG HEM HENNE!

Här har ni henne, får jag presentera senaste tillskottet till familjen.

SE*Ängaby LaGaylia.🌸💕

Hon är en svartsköldpaddspotted och vit Norsk skogkatt född 20/8 2018 med stamtavla och allt. Jag har fortfaraande inte kommit på vad jag ska kalla henne men förhoppningsvis kommer det på plats när jag får hem henne idag. Så vad är planen med henne då? Jo planen ser ut som så att hennes uppfödare kommer dels tävla med henne och ställa ut henne på utställningar och sedan när hon är gammal nog så ska hon även ta en kull på henne vilket betyder att jag kommer få ha kattungar hemma hos mig, hur gulligt?💕😍

Så det var lite smått om henne,jag hoppas bara allting går som det ska idag på besiktningen och att allt ser bra ut. Vad är planerna annars för dagen? Jo nu ska jag dricka en kopp kaffe och sedan hänga lite tvätt, jag hade och har fortfarande så fasligt ont i halsen frånde att jag vak ade vid kl halv tio och även träningsvärk i hela kroppen haha. Jag körde ganska hårt på gymmet både i förrgår och även igår och det kan jag säga att det känns idag så jag funderar faktiskt på om jag ska ha en vilodag idag eller om jag vara ska cykla lite på gymmet.

Hoppas att ni alla har en fin måndag iallafall och har en bra start på veckan, puss♥️