Okategoriserade

Att hitta rätt

Godmorgon på er!

Klockan har just passerat 06 och jag har just tagit mig en kopp kaffe och sitter nu i soffan med lillan som kom igår kväll, hon är så himla duktig och så himla social av sig, framåt och busig och då har hon i te ens vart här ett dygn än.

Igår under eftermiddagen så var jag bara hemma. Jag hade ont i hela kroppen och även huvudet och halsen vilken jag fortfarande har idag tyvärr, jag som aldrig brukar bli sjuk 😣 Igår så passade jag även på att ta hem både tapet och en ny lampa till vardagsrummet och herregud vilket dilemma det har varit för mig att hitta en tapet hit in som jag verkligen tyckt om men så igår så var jag in på Boråstapeter och hittade dessa 2 som ni ser på bilderna över och jag valde först Shadow Blue men sen ångrade jag mig och klickade hem Linen Blue istället då jag tror att Shadow Blue kan bli lite för grön för min smak, jag vill gärna ha en ganska mörk blå tapet som fondvägg då jag tror att det kan bli jäkligt snyggt till dom andra väggarna som är ljusblå. Sen hittade jag även som sagt en lampa in hit inne på Rum21 och visst, den kostar 2500kr men det är en sån lampa jag vill ha och jag ser det som en investering, dessutom kommer jag ju knappast att kasta den utan den kommer ju få hänga med i flera år och då tycker jag väll att den är värd dom pengarna.

Nu ska jag iallafall dricka mitt kaffe och bara ta det lugnt så jag mår bättre snart. Hoppas att ni alla har en fin tisdag, puss♥️