Okategoriserade

Mysdag med dom

Godmorgon på er!

Jag sitter just nu ute på balkongen i värmen och håller redan svettas bort i denna värme (och då är klockan bara 9)

Igår så blev det häng med min kära syster och systerdöttrar i Västerås, vi såg Mamma Mia och käkade buffé vi,met var super mysigt, filmen var också jätte bra och jag tror klockan var närmare tio innan vi var hemma igen i Köping, när vi sen var hemma igen så passade jag på att ta en kaffe med Joel på Max och sedan när jag kom hem så däckade jag i soffan då jag var helt slut efter dagen haha.

Idag så har jag inte alls mycket planerat,jag ska dricka upp mitt kaffe musen kommer far snart ner då vi ska åka och handla. Har jag tur så kom er min nya lampa till vardagsrummet idag eller om jag har riktigt tur så kommer både tapeterna och även lampan imorgon, det vore ju golas haha.

Hoppas att ni alla har en fin onsdag så hörs vi senare, puss♥️