Okategoriserade

De behövs

Hej på er!

Herregudars vad denna dagen har flugit iväg. Jag vaknade imorse av att Lexi kom och la sig ovanpå mig vid tio tiden vilket var super mysigt, hon har verkligen gjort sig hemma här och det är sååå mysigt och även roligt att hon är så framåt och kärleksfull av sig. När jag sen hade tagit mig upp ur sängen så blev det en kopp kaffe ute på balkongen och sen har jag hållt igång sen dess med att dels hämta hem nya lampan till vardagsrummet och även gå en timme på stan. Jag har vart så upptagen att jag helt glömt bort att äta också och det är ju kanske inte det bästa i denna värme men jag har verkligen inte haft någon aptit för fem öre, man märker på både Iris och Lexi också att dom tycker att det är varmt för dom ligger bara ute på balkongen och sover. Som tur är så regnade det imorse vilket verkligen behövdes i denna värme. Så nu har jag hur som haver fått hem min nya lampa som jag förhoppningsvis kan få upp redan idag. Igår kom även nya tapeterna som jag passade på att hämta hem direkt, jag ska visa er både lampan och tapeterna senare dag hade jag tänkt. Nu har jag även fått min kamera laddad så nu kan jag även dela med mig av bilderna från middagen med pappa som vi hade för några dagar sen.

Nu ska jag iallafall försöka ta mig någonting att äta sen får jag se vad som händer resterande tid av dagen. Hoppas allt allt är fin med er, puss♥️