Okategoriserade

Ändrade planer

Hej på er!

Lördag idag och jag sitter just nu i soffan med en utslagen liten Lilo och kollar på film. Jag blev hundvakt idag då J skulle iväg och eftersom att jag inte har nå bättre för mig idag så kunde jag lika gärna ställa upp och vara hundvakt tills imorgon. Idag när jag vaknade vid tio tiden var jag riktigt seg vilket jag fortfarande är, sov endast 4 timmar inatt då det blev sent och jag inte kom i säng förens klockan var närmare 6 imorse så idag blir det en väldigt lugn dag här hemma skulle jag tro haha.

Igår så var ju planen att far och jag skulle gå ut och äta på kvällen men det blev lite ändrade planer då min kära syster och hennes familj kom hem igår så hela familjen samlades ute hos far och så blev det typ som en familjemiddag med pizza vilket var super mysigt och jag hann även med ett pass på gymmet efter det.

Men så idag blir det bara en lugn dag på soffan iallafall, jag har inga planer och det kommer nog inte bli några planer heller. Enda som kan hända är att jag rullar iväg till gymmet sen.

Hoppas allt är fint med er och att ni har en bra helg, puss♥️