Okategoriserade

1 vecka med skogis

Godmorgon på er alla fina!

Måndag idag då och klockan är snart halv 7. Idag vaknade jag redan vid 5 och har inte kunnat somna om sen dess och då har jag bara sovit i 5 timmar allt som allt inatt. Idag är det exakt en vecka sen Lexi flyttade in här hemma, hon har verkligen anpassat sig snabbt här hemma och vilken mystjej det är. Hon är verkligen inte den som tackar nej till att ligga bredvid en i sängen eller soffan, hon ska alltid följa med vart man än går i lägenheten och är nyfiken på exakt allt haha.

Så vad är planerna för denna måndag? Jag har faktiskt ingen aning om jag ska vara ärlig, tar just nu var dag lite som den kommer och passar på nu innan skolan börjar igen med att bara vila, jag  måste dock ringa till min psykolog idag och höra hur det går med min *utredning* då jag ännu inte fått något besked om hur det blir med min behandling. Så det måste iallafall göras men förutom det så blir det en väldigt spontan dag för min del. Nu hade jag iallafall tänkt mig gå upp och sätta igång lite kaffe sen ta en dusch innan jag ska ringa.

Hoppas allt är fint med er och att ni har en bra start på denna vecka, puss♥️