Okategoriserade

Stör mig lite

Godmorgon alla underbara!

Klockan är några minuter över elva och jag sitter just nu ute på balkongen och dricker mitt morgonkaffe samt försöker få mig lite färg. Idag blir det nog riktigt varmt skulle jag tro med tanke på hur varmt det redan är så att sitta inna är ju knappast ett alternativ.

Igår så höll jag igång hela dagen med att dels fixa en massa här hemma samt träffa Joel och även köra ett hårt pass på gymmet. Jag bar upp massa saker på vinden som bara stod i lägenheten och samlade damm samt torkade fönster och även alla skåpsluckor i köket och senare på kvällen så blev det som sagt gymmet där jag körde ett hårt benpass och efter det mötte jag upp Joel och umgicks med honom samt var iväg och handlade och ni kan ju tro att jag var trött när jag km hem igen senare på kvällen haha. Känns iallafall sjukt skönt att jag fick gjort så mycket igår för då kan jag bara ta det lugnt idag och kanske även ta mig ut till pappa och låna en av hans gräsmattor och ligga och sola idag när det ska bli så varmt.

Jag har märkt på mitt hår att jag redan har fått utväxt igen vilket stör mig lite då det inte var mer än några veckor sen som jag färgade det men jag tror att det kan bero mycket på att jag dels tar Maxosol dagligen och visst jag vill ju att det växer men det är sjukt drygt att man ska behöva ha en mörkare utväxt för det syns ju så tydligt när man har färgar håret ljust men nog om det. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och starta dagen.

Hoppas att ni alla har en super fin onsdag, puss♥️