Okategoriserade

Svårt att tro

Godmorgon ifrån en ganska trött och även ledsen tjej.

Jag sitter just nu ute på balkongen och ska strax gå in igen och försöka sova i några timmar hade jag tänkt. Den här natten har inte alls varit på min sida då jag haft mycket tankar flackandes runt i huvudet och även huvudvärk som gjort att jag ej kunnat sova. Tankarna som kretsat i mitt huvud under nattens gång handlar bara om en enda person, en person som jag saknar så oerhört mycket, en person som jag inte alls vet vart jag har just nu, en person som jag vill tro tycker om mig och som inte bara vill ha mig för en sak. Tyvärr så är jag ruskigt osäker på nästan allt som handlar om det motsatta könet just nu då killar oftast bara tyvärr är ute efter en sak och har man blivit sårad och hjärtekrossad en gång tidigare så är det väldigt svårt att våga tro och hoppas även om man vill det.

Nu ska jag iallafall försöka ta och sova så hörs vi senare. Hoppas att ni alla har en fin torsdag, puss♥️