Okategoriserade

Nedstämd

Hej på er.

Halv tio är klockan och jag ligger just nu i soffan med Lexi och kollar på lite film samt bara försöker överleva min sjuka träningsvärk som jag fått ifrån kvällens pass på gymmet.

Steg 2 idag av min behandling då, hur gick det? Jo det gick som förväntat, jag och min psykolog gick in lite djupare på problemen kring min depression och mina ätstörningar, vi pratade mycket om min barndom idag och även min skolgång samt mina biologiska föräldrar och vad jag minns ifrån dom. Jag har inte alls mycket minnen ifrån varken min barndom eller skolgång då jag blev väldigt mobbad i skolan varav något min psykolog sa till mig att det måste vara jobbigt att inte ha några minnen kvar av varken sin barndom eller skolagång och det klart att det är det då man ändå vill kunna ha minnen kvar ifrån iallafall sin barndom men tyvärr så har det blivit så för mig med tanke på allt som hänt att jag sollat bort det.

Under dagen har jag även umgås mycket med min käre far, han körde mig dels till enheten och sedan var vi ner på stan och inhandlade en present till min systerdotter och sedan gick jag till gymmet och därefter gick jag och far ut och åt middag och efter det umgicks jag med Joel en sväng. Men dagen har inte bara varit bra, den har också vart lite ledsam då jag som sagt hade förhoppningar om att träffa en viss person ikväll men tyvärr så har jag ej hört ifrån denne på hela dagen vilket får mig att mer och mer tro att jag bara blivit playad vilket suger för jag vill alltid tro det bästa om människor och jag kan väl börja förstå nu mer och mer varför min mor alltid sa till mig att jag inte alltid ska vara så blåögd och godhjärtad (även salt ser ut som socker)

Så en ganska nedstämd och ledsen tjej såhär på kvällskvisten men snart blir det sängen så hoppas jag på en bättre dag imorgon.♥️