Okategoriserade

Steg 2

Godmorgon på er!

Så var det ÄNTLIGEN fredag idag och jag har sett fram emot den här dagen hela veckan. Jag har rätt mycket som händer idag och jag ska även förhoppningsvis få träffa en väldigt efterlängtad person som varit borta från mitt liv nu i några månaders tid. Nu under förmiddagen så har jag vart iväg och införskaffat mig lite nya produkter till håret och det är inte vi,ka produkter som helts utan det är schampoo och balsam ifrån Olaplex som min frisör tipsade mig om sist när jag var där så jag tänkte att jag ska ge dessa en ärlig chans. 

Idag är det även steg 2 utav min behandling så om 30 minuter kommer pappa och hämtar mig och så ska vi åka iväg till enheten i Västerås. Jag känner mig inte alls lika nervös idag som jag gjorde första gången jag var där och har jag tur så går allting lika bra som sist men samtidigt så har jag ju inte den blekaste vad vi ska gör idag så nervositeten och oron kanske kommer. Jag får helt enkelt försöka tänka positivt och så har jag ju lite att se fram emot ikväll då jag som sagt förhoppningsvis kommer få träffa *honom*  och även gå ut och käka med pappa, jag ska även försöka träffa J en sväng ikväll hade jag tänkt så det blir nog en riktigt go fredag skulle jag tro.

Hoppas att allt är fint med er och att ni får en super härlig fredag, puss♥️