Okategoriserade

Lite som att lära sig gå

Godmorgon på er från en från en något trött tjej.

Lördag idag och jag sitter just nu i soffan och har skrivit i min matdagbok som jag fick av min psykolog igår när jag var där, anledningen till att jag ska skriva matdagbok är för att min psykolog sedan ska lämna in den till en läkare som därefter ska räkna ut hur mycket näring jag får i mig per dag. Hade jag inte fått den här matdagboken igår kan jag helt ärligt säga att jag aldrig hade ätit frukost idag men jag vill bli frisk och då måste jag verkligen försöka få i mig mat även när jag är ensam hemma och även om det bara är i små mängder och jag kan behålla det utan att känna att jag får ångest och vill göra mig av med det så är det ett stort steg på vägen. Det är  lite som att lära sig gå, ett steg i taget.

Vad händer annars idag då? Jag har faktiskt ingen aning om jag ska vara ärlig, jag hade ju trott att jag och en annan person skulle få umgås denna helg men de sket sig ju och ja, jag är rätt ledsen över det så jag får väll helt enkelt bara ta denna dag som den kommer. Blir kanske till att greja lite här hemma, jag har fortfarande lite som ska tas upp på vinden samt att jag kanske ska försöka gå igenom min garderob om det är så nu att jag får det allt för tråkigt, har så himla mycket kläder som jag skulle behöva göra mig av med men som jag aldrig tar mig tiden att kasta ut haha.

Hoppas att ni alla har en mysig lördag iallafall, puss♥️