Okategoriserade

Gör mig ledsen

Godmorgon på er.

Klockan år snart halv tio och jag har just gjort mig klar inför att åka mot Arboga med klasskamraterna för dagens upprop inför akutsjukvården. Jag har verkligen försökt att få i mig lite nu till frukost men tyvärr så gick det inte idag. Jag kan verkligen inte äta när jag är själv och jag upptäckte också idag att jag gått ner ännu mera i vikt nu vilket gör mig väldigt ledsen. Jag är också ganska trött idag då jag somnade sent igår, jag kunde inte sova då jag hade mycket i huvet men jag försöker stänga allt sånt ute nu under dagen iallafall och tillåta mig själv vara ledsen ikväll istället.

Igår så umgicks jag med Joel både på förmiddagen och även en sväng på kvällen, vi käkade samt var iväg och handlade under förmiddagen och sedan spenderade jag lite tid hemma samt var iväg en sväng till gymmet innan J och jag sedan sågs igen för att ta en kaffe på Max och bara babbla av oss lite om allt mellan himmel och jord.

Men åter till dagen då som känns ganska oklar just nu, det enda jag vet är att vi ska mot Arboga för upprop nu under förmiddagen och sen får jag väll se som vanligt hur dagen utspelar sig.

Hoppas att ni alla har en fin måndag iallafall och en bra start på denna vecka, puss♥️