Okategoriserade

Vad har jag gett mig in på?

Hej på er.

Jag har nyss kommit hem efter en bra eftermiddag tillsammans med några goa vänner och nu väntar snart duschen för min del innan jag ska lägga mig i sängen och kolla på någon film.

Idag har jag bara vart hemma fram till att klockan var 4 och bara spenderat tid med mig själv vilket kan behövas ibland. Jag var även iväg en vända på gymmet och därefter mötte jag upp J och en annan och sedan käkade vi på Max och efter det drog vi till Maxi och sprang in på HM där vi mötte upp 2 andra kompisars som vi sedan fikade med, jag passade på att köpa mig en BB cream inne på HM och en djuprengörande skrubb till ansiktet och jag hittade även en jätte fin tröja som jag hade tänkt köpa men som jag avstod från då den var väldigt stor trotts att det var en XS.

Gårdagen då? Gårdagens upprop inför akutsjukvården gick bra men herregudars vad jag har börjat ångra att jag valde just akutsjukvården och jag fattar inte riktigt hur jag tänkte när jag valde den svåraste inriktningen av dom som finns inom undersköterskeutbildningen så lite ånger har jag, eller kanske inte ångra mig men jag är fasligt orolig över att jag inte kommer kunna ta mig igenom den med tanke på hur mycket det är som skall göras inom just den kursen och att jag har andra kurser också att kämpa mig igenom och i mitt tillstånd med mina ätstörningar så känns det just nu som att jag kan ha tagit mig vatten över huvudet. Dock så tänker jag ändå ge det ett försök och se men om det fortsätter kännas såhär som det känns nu så får jag kanske hoppa över akutsjukvården för denna termin och läsa den till våren istället.

Så det var min dag, både igår och idag. Hoppas att ni alla har haft en fin tisdag, puss♥️