Okategoriserade

Bra ide

Hej på er och godmorgon!

Jag sitter just nu i soffan med en cola zero till frukost och försöker vakna till liv. Zero är inte det bästa att dricka på morgonen och jag kan väll knappast kalla det frukost egentligen men men.

Idag så ska jag bara ta det lugnt hemma fram tills att Joel kommer och hämtar mig, vi ska nämligen iväg till Västerås här på eftermiddagen för lite shopping. Egentligen så har jag i genting som jag behöver ha inhandlat varken klädmässigt eller någonting annat, dock så har jag både presentkort inne på Mediamarkt för 1800kr och Jysk som jag skulle behöva använda så vem vet, jag kanske kommer till att hitta någonting ändå.

Igår när jag var hemma hela dagen så passade jag på att stuva om lite här hemma, jag gick igenom köket för att se vad jag skulle behöva ha nytt av och vad jag skulle behöva kasta ut och det var faktiskt en hel del. Jag passade även på att skära upp en hel melon SM jag sedan frös in så att den inte blir dålig, rätt dumt tänker jag om jag har köpt en hel melon och sen i te äter den så jag måste kasta den för att den är för gammal🤨🤨

Igår blev det även gymmet och jag blev stolt över mig själv då jag lyckades mig på 2 höjningar på benpasset så just nu väntar jag bara på att träningsvärken ska komma krypandes haha.

Nu ska jag dricka upp min cola sen får jag se vad som händer. Hoppas allt är fint med er denna torsdag iallafall och att ni mår bra, puss♥️