Okategoriserade

Jag kanske hoppar av

Hej alla fina.

Lördag idag då och jag sitter just nu i soffan och lyssnar på JLC mellan himmel och jord samtidigt som jag skriver detta. Idag har jag inte alls haft mycket för mig då jag vaknade vid klockan tolv och för att jag har varit ganska seg idag. Jag hade lite tankar och funderingar inatt så därav blev det ganska sent för min del innan jag kom i säng, det var främst tankar kring hur sjutton jag ska göra med skolan om jag ska ge mig på akutsjukvården denna termin eller om jag ska hoppa den till nästa för så som det känns just nu så kommer jag inte klara av den med dels mina ätstörningar, psykolog, läkare och sedan även mina andra kurser. Det känns bara som att det blir för mycket just nu och även hur gärna jag än vill göra akutsjukvården så måste jag kanske bromsa mig själv lite och tänka på mitt egna välmående först och främst just nu än hur gärna jag vill läsa akutsjukvården.

Igår så blev det som idag bara en hemma dag, jag passade på att både bada och klippa Lilo som jag är hundvakt till och senare på kvällen var pappa och jag ut och käkade och sedan drog jag till gymmet.

Nu under resterande tid av dagen så ska jag slänga in en tvätt i maskin och sedan rulla iväg till gymmet en sväng sedan kanske *han* kommer hit en stund efter att han har slutat jobba men det återstår att se, jag orkar inte få upp några förhoppningar om att han gör det men det skulle ju defensivt behövas just nu om jag säger så.

Hoppas att ni alla har en fin lördag, puss♥️