Okategoriserade

*han*

Godmorgon på er!

Klockan är strax efter 08 och jag ska försöka få i mig lite frukost som består av 1 kopp kaffe, 1 kokt ägg, lite jordgubbar med keso till samt en liten smoothie gjord på vattenmelon, vatten och proteinpulver, det kanske inte verkar vara så mycket för världen men för mig är detta väldigt mycket och om jag ska vara ärlig tvivlar jag starkt på att jag kommer få i mig allt detta men någonting av det bör jag kunna få ner. En sak som jag märkt är att så fort jag äter med andra människor så kan jag äta precis som vanligt men kruxet är när jag är ensam och ska försöka äta, det är så himla mycket lättare då att man hoppar över måltider för att man får tankar om att man kommer gå upp i vikt och bli *tjock* om man äter vilket är hemskt för så mycket som jag tränar så behöver jag maten och näringen men det sitter liksom i huvet på mig att om jag äter så kommer jag stiga i vikt och bli överviktig. Det spelar heller ingen roll hur många som säger till mig att jag är smal och fin för jag tar bara in det för stunden och det är just detta min psykolog försöker få in i skallen på mig att jag inte blir ful och tjock av att äta och även att mat är en bra sak.

Igår hur som haver så vart det gymmet där jag körde ett benpass och senare på kvällen kom *han*. Herregudars vad jag har saknat honom under dessa månader och att han kom hem till mig igår gjorde verkligen så himla mycket för mig då vi dels fick prata ut om allting och även få en clean start om man säger så. Nu vet ju inte ni vad som har hänt eller vem denne personen är men jag tror att han kan göra mig gladare, jag känner mig iallafall gladare redan nu och det känns som att vi kan börja om igen och försöka på nytt.♥️

Nu ska jag försöka få i mig detta sen ta en dusch. Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin söndag, puss♥️