Okategoriserade

Väldigt spontan

Klockan är snart 9 och jag sitter ute på balkongen just nu och ska plugga lite. Dagen har verkligen sniglat sig fram och jag har inte alls haft mycket för mig förutom att jag vart iväg till gymmet en vänta nu på kvällen men så kan det vara ibland.

Jag höll på att vara VÄLDIGT spontan idag och boka en tid för tatuering då jag satt hemma och höll på med ett redegeringsprogram. För er som känner mig så vet ni hur otroligt sugen jag är på att göra en sleeve och jag provade faktiskt att göra en bild med just en sleeve som jag skulle kunna tänka mig vilket jag kanske inte skulle ha gjort för nu vill jag inge hellre än att tatuera mig haha. Dock så är jag så oerhört rädd för smärtan men ska man vara fin får man lida pin eller vad säger ni? Nä skämt å sido men jag är iallafall extremt sugen på att påbörja min sleeve just nu emen som sagt, smärtan är någonting jag är extremt rädd för.

Nu ska jag slå på plugghjärnan så hörs vi imorgon, puss.♥️