Okategoriserade

Sagt hejdå till henne

Godmorgon på er alla fina!

Jag sitter just nu på bussen mot Vösterås av alla ställen och försöker hålla mig vaken haha. Idag är det möte på enheten med min psykolog som gäller så därav anledningen till att jag sitter på bussen.

Igår så skrev jag inget pågrund av att jag hade en riktigt dålig dag, dels för att jag saknar en viss person och även för att jag bara har vart allmänt deppig. Lexis uppfödare kom även för att hämta Lexi då hon ska tävla med henne i helgen så just nu är jag kattungelös och det märks verkligen både hemma då det redan känns väldigt tomt utan henne hemma men det märks också på Iris då hon har satt igång precis som vanligt igen med att gå runt och jama väldigt mycket och högt vilket ger mig huvudvärk. Lexi blir iallafall borta hela helgen och kommer hem igen på måndag och det ska bli riktigt kul att höra sen hur det gick på utställningen så det ser jag fram emot.

Igår var jag även barnvakt en sväng på kvällen och jag hade även tänkt mig ta en dans på gymmet men det blev så sent så det fick bli en vilodag kort och gott.

Så åter till idag då och denna fina dag. Jag ka som sagt till psykologen nu sen har jag mina funderingar på om jag ska ta en vända på stan eller om jag kanske åker hem direkt sen senare ikväll ska jag och far ut och äta samt att jag ska försöka hinna iväg en vända till gymmet.

Hoppas att ni alla har en fin fredag, puss❤️