Okategoriserade

Utnyttjas

Nu har jag vart hemma ett par timmar och har just ätit mitt första mål för dagen som fick bestå av lite jordgubbar med mjölk. Jag har haft lite att göra sen jag kom hem så jag har helt ärligt ignorerat min hunger fram tills nu och då är klockan snart 4 vilket betyder att det är på tok för sent att äta sitt första mål för dagen men det blir lätt så då jag är rädd för att om jag börjar äta så kommer jag äta för mycket och sen må dåligt och ha ångest över det.

Hur gick förmiddagen i Västerås då? Jo den gick bra, jag och min psykolog gick igenom veckan som gått och pratade en hel del om relationer idag. Jag har ju haft en del människor som kommit och gått in och ut ur mitt liv dom senaste månaderna, både vänner och killar vilket min psykolog ville att jag skulle dela med mig av till honom. Jag har inga problem att prata om mina olika relationer som jag har och har haft med människor genom senaste tiden men påvägen hem nu så fick det mig att inse hur många det faktiskt är som just kommit och gått och jag kan inte rå för att tycka att det är lite sorgligt hur man kan vara så lätt att utnyttja och så lätt att lämna. Det är som att jag inte riktigt betyder något för någon.

Men så är jag hur som haver hemma nu och har käkat lite, nu ska jag strax bege mig mot gymmet och sedan ska jag och min käre far ut och käka. Jag kanske möter upp J efter det men det får vi se om jag har energin eller ej. Puss♥️