Okategoriserade

Stolt

Hej på er.

Jag sitter just nu i soffan efter en lååång dag. Dagen började med att jag vaknade vid kvart i 7 och gjorde mig iordning för skolan, jag var fasligt trött och kunde lika gärna ha skippat denna dag kände jag just då men efter att ha fått i mig morgonkaffet samt lite frukost så blev jag piggare. Därefter blev jag upphämtad av klasskamraterna och sedan rullade bilen mot Arboga där vi hade akutsjukvård fram till lunch. Efter förmiddagen i Arboga så svängde vi påvägen hem in på Dollarstore där jag köpte lite smått och gott, jag hittade bland annat en jätte god nötmix som jag satt och smaskade på i bilen och så hittade jag även nya leksaker till katterna. När vi sen var tillbaka i Köping så hade vi dagens andra lektion som var Etik där vi skrev arbete om religion och när dagen sedan var slut så blev det hemgång och därefter spenderade jag 40 minuter på gymmet samt var en vända på stan.

Nu under kvällen så har jag blend annat fått hem Lexi igen efter helgens utställning som gick riktigt bra och hon hade tydligen vart super duktig och även vunnit en hel del så jag är super nöjd och även stolt över henne, dock så tycks hon ha blivit magsjuk så jag måste hålla lite koll på henne nu men det är så himla skönt att allt gått bra och att jag fått hem henne igen. Jag har även fått hit Lilo nu under eftermiddagen som jag ska vara hundvakt åt ikväll och imorgon så det blir väl ingen vila ingen ro för min del haha.

Hoppas iallafall att ni alla har haft en fin måndag, nu ska jag bara ta det lugnt sen blir det Ng tidigt i säng för min del då jag är helt slut haha. Puss♥️