Okategoriserade

Se vad som hänt

Godmorgon alla fina!

Onsdag idag då och jag sitter just nu ute på balkongen och har nyss ätit lite frukost samt pluggat lite. Om jag ska vara ärlig så kommer ja knappt ens ihåg vad jag läst här nu på morgonen då jag är så fasligt trött och tröttheten blev ännu värre nu när jag har fått i mig lite frukost, inte ens kaffe hjälpte mot tröttheten haha.

Idag är det mätning på schemat samt gym och nu var det 1 månad sen som jag gjorde senaste kollen så det ska bli kul att se vad som har hänt senaste månaden med kroppen och jag hoppas verkligen att jag fått tillbaka lite muskler om inte annat lite fett så att jag inte står still på samma siffror eller gått ner mer i muskelmassa för om jag har gjort det så blir jag bara ledsen.

Förövrigt blir det nog bara en lugn dag hemma eftersom att jag är så trött, jag kanske lurar tuppen ett tag sen när jag kommer hem efter mätningen så får jag se om jag orkar med gymmet ikväll.

Hoppas att ni alla har en fin onsdag iallafall, puss♥️