Okategoriserade

Han vill att jag tar medicin

Godmorgon alla fina.

Halv elva är klockan snart och jag sitter just nu och håller på att plugga lite samt får i mig lite frukost. Idag vaknade jag relativt tidigt och redan vid 9 tiden var jag uppe och hade hunnit slänga in en tvätt i maskinen samt hunnit plocka iordning lite här hemma. Idag är det plugg och även grillning med klassen som står på schemat, jag hade tänkt att jag skulle gå ut till pappa och plugga men eftersom att jag har en del att göra här hemma samt ska iväg på eftermiddagen så kände jag att jag lika gärna kunde vara hemma och försöka plugga även fast jag tycker det är svårt. Jag tycker alltid att det går lättare att plugga antingen i skolan eller hemma hos pappa för när jag är hemma så brukar jag alltid bli distraherad av annat när jag ska försöka plugga men när jag väl kommer igång så brukar det oftast flyta på.

Hur var gårdagen då? Gårdagens träff med psykologen gick väl sådär om jag får säga det själv, vi diskuterade veckan som varit och jag fick även fylla i en ankät om mitt mående för att min psykolog ska se på skalan vart jag ligger och det var tyvärr värre än vad vi trodde. Enligt skalan så är man deprimerad och behöver medicinsk behandling vid siffran 15 och jag låg på siffran 18 vilket betyder att jag kommer bli satt på medicin. Min psykolog frågade mig naturligtvis hur jag kände inför det och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vad jag känner inför det, jag känner liksom till och från att jag vill få medicin då det kan göra så att jag mår bättre men samtidigt så har man också hört så mycket om det så jag får väl helt enkelt se. Medicinen som jag kommer få är inte heller bara mot depression utan även mot bulimi och jag är inte helt säker på vilken heller men enligt psykologen är det den som har bevisat ha bäst effekt mot bulimi och även mot depression.

Efter mötet hos psykologen så åkte jag och far till Erikslund, vi var in på dels Biltema, Bauhaus och även Ikea för att leta efter balkongskydd men då säsongen är slut så hittade vi tyvärr vad vi sökte men vi fick kvalitetstid tillsammans och även en god lunch på Ikea och det är ju inte fy skam, jag hittade även lite nya sängkläder och även en förvaringskorg som jag köpte. När jag sedan kom hem igen så somnade jag i några timmar och senare på kvällen så dansade jag iväg mot gymmet. Mer än så gjorde jag inte igår vilket var ganska skönt för jag hade en hel del att gå igenom med mig själv efter mötet hos psykologen.

Så åter till dagen, nu ska jag plugga klart sen så ska jag försöka få i mig någonting igen och senare ikväll blir det grillning med mina fina klasskamrater.♥️

Hoppas att ni alla har en fin lördag nu så härs vi sen, puss♥️