Okategoriserade

Pratat helt öppet

Om ni läste mitt tidigare inlägg så fick ni läsa lite kort om att jag hade en riktigt dålig dag som vändes till det bättre under kvällens gång. När jag satt hemma igår och skulle ta mig iväg mot grillningen med klassen så ville jag inge hellre än att bara stänga av min mobil, sätta mig i soffan och glo på film vilket som jag i föregående inlägg skrev att jag stör mig på då det inte alls är likt mig. Som tur var tog jag mig iväg (dock 2 timmar sen) men jag tog mig ändå iväg även fast humöret var lågt.

När jag kom till grillningen så var nästan hela gänget där och vi käkade, drack lite gott samt lekte lekar vilket var super kul och mysigt. Efter att vi hade gjort klart lekarna så satte vi oss även och förde olika samtal och då kom vi in på mina ätstörningar och det var faktiskt första gången jag satt och pratade öppet om just mina problem inför klasskamraterna vilket kändes väldigt skönt ändå för det är en sak att läsa om prblemen jag har här på bloggen och en helt annan sak att få höra om det i verkligheten. Just därför kan jag också tycka att bloggen är en väldigt bra plattform där jag kan vara väldigt frispråkig av mig utan att känna att folk dömmer mig, jag har ju bloggat under flera års tid och även fast jag fått frågetecken från andra kring varför jag bloggar då jag ändå inte tjänar någonting på det så känner jag ändå att bloggen idag är ändå så pass stor så jag skulle aldrig vilja lägga ner den, inte bara för att jag har relativt mycket läsare men också för att skrivandet är något jag tycker är kul och även för att det hjälper mig framåt att få skriva av mig och min vardag. Det kändes också väldigt skönt att kunna sitta och prata helt öppet inför klasskamraterna om mina problem och veta att dom inte dömmer mig och att dom försöker förstå och att dom finns där för mig även fast det är klart mycket lättare att skriva om det här på bloggen💕🌸

Så från dålig dag till en bra dag igår och när jag sen kom hem efter kvällen så kunde jag somna med ett bra humör och någontstans kan ju detta ändå bevisa att ibland behöver man bara en spark i arsle för att saker o ting ska vändas till det bättre haha.🌸

Nu ska jag hoppa in i duschen sen så ska far och jag åka upp till mig kära syster och hennes familj vid klockan 6 för att äta middag, puss♥️