Okategoriserade

Stolt över mig själv

Hej alla fina!

Måndag idag och jag har haft en fullspäckad dag med skola, plugg och gym. Imorse vaknade jag redan vid kvart i 7 och när jag ställde mig på vågen för att väga mig så upptäckte jag att jag har gått upp 1kg i vikt vilket känns bra på ett sätt då jag behöver gå upp lite i vikt men samtidigt så fick jag lite ångest över det, samtidigt så försöker jag att inte tänka allt för mycket på det just nu utan försöker att bara ignorera det. Hur som haver så vid tio i 8 blev jag hämtad av klasskamraterna och därefter bar det av mot Arboga där vi hade dagens första lektion (akutsjukvård) som höll på fram till lunch. Efter akutsjukvården åkte vi tillbaka till Köping där de blev lunch och jag hann även in på Vinyl för att köpa mig en varmare tröja då jag har börjat frysa så fruktansvärt mycket och jag hittade en super mysig grön stickad som jag blev helt frälst vid haha. Vid klockan 1 sen hade vi dagens andra lektion som var Etik och dag fick vi se en super bra film som heter sliding doors och efter filmen fick vi även en uppgift som jag ska försöka börja med redan ikväll och sedan var skoldagen slut. När jag sen kom hem igen så slängde jag i mig lite käk och sedan blev det gymmet och det är därifrån jag precis kommer nu.

Igår så var det ju middag hemma hos min käraste syster tillsammans med hennes familj och vår käre far vilket var super mysigt och nör jag sedan kom hem igen så däckade jag totalt då jag dels var super mätt efter middagen men också för att jag hållit igång hela dagen. Men en super mysig kväll blev det iallafall.

Nu ska jag skutta in i duschen sen hänga lite tvätt innan plugget kallar. Hoppas att ni alla har haft en fin fin måndag, puss.♥️